OБУЧЕНИЕ НА ЕКИПА

7 март 2016 г. – гр. Тервел, къща за гости на ЕТ „Тодор Куртев“

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

9 март 2016 г. – с. Безмер, къща за гости „Мария-Невена“

previous arrow
next arrow
Slider
Back to top button